A legújabb hírek

Az első motoros randi - Budapest Motor Fesztivál 2017

19 február 2017

Kevesebb, mint egy hét és megnyitja kapuit hazánk legnagyobb motoros rendezvénye a Budapest Motor Fesztivál, mely a motorozás szezonnyitó rendezvénye. A kiállítás 2017. február 24. és 26. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Ahogy minden évben, úgy idén sincs Budapest Motor Fesztivál Harley-Davidson®nélkül! Újdonságok, érdekességek, 2017-es H-D® modellek, minden ami motor.

A Budapest Motor Fesztivál tavaly még az AMTS, vagyis Autó, Motor Tuning Show egyik fő oszlopa volt, de idén már önállóan kerül megrendezésre, így az AMTS összes motoros kiállítója, programja és látványossága a február 24-26. között megrendezésre kerülő Budapest Motor Fesztiválon várja az érdeklődőket.

A fesztivál fő látványossága idén is a több száz kiállított kétkerekű lesz, melyek idén új helyen, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb, A pavilonjában, kapnak helyet. Bemutatkozik tizenkét vezető motormárka, jelen lesz az Aprilia, Askoll, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Kawasaki, MV Augusta, Piaggio, Suzuki, Triumh, Vespa, és Yamaha is. Mivel a kiállítás a motoros szezon indító eseménye, így a motorok mellett idén is megtalálható a motorozáshoz kapcsolódó összes felszerelés, ruházat és kiegészítő. A Budapest Motor Fesztiválon idén is bemutatkoznak a hazai motorépítők a több mint 20 éves az Épített Motorok és Autók Találkozóján, vagyis az EMAT-on, de az oldtimerek szerelmeseinek is kínál látnivalót a kiállítás, mivel újra megrendezésre kerül a Veterán Motor Kiállítás.

A kiállítás minden évben számos motoros programmal készül, ezek között idén több új esemény is megrendezésre kerül, mint a Supermoto bemutató, oldtimer MZ, a motocross és robogó verseny. De újra megrendezésre kerül a tavalyi nagy sikerű Streetfighter bemutató és bemutatkoznak a rendőr- és mentőmotorosok is, így a látogatókat három napon keresztül folyamatos programok várják a D pavilonban. A szabad területen pedig minden korábbinál nagyobb területen quad tesztvezetés zajlik majd.

A kiállításra érdemes előre megváltani a belépőt a www.motorshow.hu oldalon, mellyel elkerülhető a pénztáraknál történő sorban állás.

Vissza az előző oldalra