Harley-Davidson<sup>®</sup>Rendezvények

Rendezvények

Ha Harley-Davidson® motorod van, ez nem a tulajdonról, hanem a tettekről szól. Minden porcikáddal tapasztald meg a Harley világát.

Lehet, hogy rendszeresen látogatod a Harley-rendezvényeket, gyakorlott vagy új motoros vagy, esetleg teljesen új számodra a Harley-Davidson élménye - mindenkit szívesen látunk, hogy a Harley® stílusában élje át élményeit.

Számos, különböző társasági és motoros eseményt rendezünk a márkakereskedésünkben és a helyi régióban, valamint a H.O.G. csoporton keresztül túrákat szervezünk a Harley-Davidson legendás nemzetközi seregszemléire. Nézz utána, hogy milyen rendezvény várható, vagy beszélj a csapatunk tagjaival, hogy további információkat kaphass, vagy hogy részt vehess a tevékenységünkben.

RENDEZVÉNYEK


OPEN HOUSE & SZEZONZÁRÓ

05 október 2018 10:00 - 06 október 2018 15:00
OPEN HOUSE & SZEZONZÁRÓ

A hagyományokhoz híven idén is összetrombitáljuk a Harley-family tagjait, barátainkat egy vidám hangulatú szezonzáró összejövetelre és Harley-mustrára. Gyertek és guruljunk még egyet közösen és ismerkedjetek meg az új 2019-es vasakkal, úgy, mint a most debütáló sportos erőgéppel, az FXDR 114, vagy a 114-es Milwaukke-Eight blokkal szerelt túramotorok.

Tudj Meg Többet