Harley-Davidson<sup>®</sup>Rendezvények

Rendezvények

Ha Harley-Davidson® motorod van, ez nem a tulajdonról, hanem a tettekről szól. Minden porcikáddal tapasztald meg a Harley világát.

Lehet, hogy rendszeresen látogatod a Harley-rendezvényeket, gyakorlott vagy új motoros vagy, esetleg teljesen új számodra a Harley-Davidson élménye - mindenkit szívesen látunk, hogy a Harley® stílusában élje át élményeit.

Számos, különböző társasági és motoros eseményt rendezünk a márkakereskedésünkben és a helyi régióban, valamint a H.O.G. csoporton keresztül túrákat szervezünk a Harley-Davidson legendás nemzetközi seregszemléire. Nézz utána, hogy milyen rendezvény várható, vagy beszélj a csapatunk tagjaival, hogy további információkat kaphass, vagy hogy részt vehess a tevékenységünkben.

RENDEZVÉNYEK


HARLEY ON TOUR BALATON 2018

07 június 2018 11:00 - 09 június 2018 16:00
HARLEY ON TOUR BALATON 2018

19. Harley-Davidson Open Road Fest

Minden egy tesztvezetéssel kezdődik! A Harley-Davidson tesztkamion idén is ellátogat 2018. június 6. és 10. között Alsóörsre, a 19. Harley-Davidson Open Road Festre! A legújabb 2018-os modellek várják majd a motorozni vágyókat. Gyere és próbáld ki az új Milwaukee-Eight motorblokkal felszerelt túramodelleket vagy a vadonatúj Softail család fenevadait. Fedezd fel a Harley-életérzést!

Tudj Meg Többet