Harley-Davidson<sup>®</sup>Rendezvények

Harley-Davidson®Rendezvények

Ha Harley-Davidson® motorod van, ez nem a tulajdonról, hanem a tettekről szól. Minden porcikáddal tapasztald meg a Harley világát.

Lehet, hogy rendszeresen látogatod a Harley-rendezvényeket, gyakorlott vagy új motoros vagy, esetleg teljesen új számodra a Harley-Davidson élménye - mindenkit szívesen látunk, hogy a Harley® stílusában élje át élményeit.

Számos, különböző társasági és motoros eseményt rendezünk a márkakereskedésünkben és a helyi régióban, valamint a H.O.G. csoporton keresztül túrákat szervezünk a Harley-Davidson legendás nemzetközi seregszemléire. Nézz utána, hogy milyen rendezvény várható, vagy beszélj a csapatunk tagjaival, hogy további információkat kaphass, vagy hogy részt vehess a tevékenységünkben.

RENDEZVÉNYEK


Harley-Davidson Nyílt Nap - PREMIEREN A 2018-AS MODELLEK

06 október 2017 11:00 - 12:00
Harley-Davidson Nyílt Nap - PREMIEREN A 2018-AS MODELLEK

Szeretettel meghívunk az október 6-án megrendezésre kerülő Harley-Davidson Nyílt Napra. Az eseményen bemutatkoznak a jubileumi, 2018-as Harley-Davidson modellek. Köztük a legfürgébb, legfordulékonyabb és legerősebb Softail modellek, amelyek valaha is készültek. Gyere el és ismerd meg a vadonatúj Fat Bob, Street Bob, Fat Boy, Breakout és Softail Slim motorokat.

Tudj Meg Többet

Harley-Davidson Szezonzáró 2017

07 október 2017 10:00 - 15:00
Harley-Davidson Szezonzáró 2017

Ahogy minden évben, úgy idén is mi, Harley-sok együtt búcsúztatjuk a motoros szezont. Felvonulással, zenével, vidámsággal, egy utolsó nagy találkozással, együtt ünneplünk. Gyere el és nézd meg élőben a 2018-as, jubileumi modelleket és guruljunk együtt még egy utolsót ebben az évben. Szeretettel várunk Szezonzáró bulinkra október 7-én! Itt a helyed, mert mindenkiben van egy kis Harley...! :)

Tudj Meg Többet