A legújabb hírek

Alkatrész akció a hang jegyében

23 június 2015

Vegyél egy nagy levegőt és engedd ki a hangod! E havi alkatrész akciónk középpontjában a HANG áll!

Tisztán és vagányan!

Érzed már ahogy magával ragad a kedvenc muzsikád miközben egy Harley nyergében falod a kilométereket? Hidd el, egyazon úton haladva mások is látják amit te, de csak te érzed igazán! Nem is kérdés ez csak a „BOOM!” lehet!

Most minden ''BOOM!'' audio termék 20% kedvezménnyel lehet a tiéd!

Elemi hangrobbanás!

A ''Screamin' Ealgle'' kipufogók sportos hangjától garantáltan mosolyra húzódik a szád, ugyanakkor mindenki másé tátva marad! Válassz most ''Screamin' Eagle'' sportkipufogót és szervizünkben ingyen felszereljük neked!

inline_y2ea287f7e6c9270bcf846575ad897cc_15a23ed7d76f.jpg
Már megint zúg a füled?

A zavaró menetszél és nagy szélzaj ellen vásárolj most bármilyen plexit és megajándékozunk egy 10 db-os plexi törlőkendővel!Előzd meg a balszerencsét!

Előzd meg a balszerencsét!

Kritikus helyzetekben hasznos kiegészítő a motorodon egy hangosabb kürt, ráadásul a chrome és gloss black kivitelű takaróháznak hála tetszetős is! Válassz most hangosabb kürtöt hozzá való takaróházzal és ajándékba adunk egy tégely chrome vagy egy flakon fényes fekete tisztítót


Akciós ajánlatunk 2015. július 25-ig tart!

Az akció további részleteivel kapcsolatban érdeklődj a +36 20 341 51 22-es telefonszámon, vagy látogass el hozzánk a Neszmélyi köz 3-ba, és munkatársaink készséggel segítenek.

Vissza az előző oldalra