A legújabb hírek

Alakítsd a saját egyéniségedre motorod

05 november 2014

Álmod valóra vált, de a Hozzád leginkább illő Harley-Davidson kiválasztása csak az első lépés volt. A második, hogy egyéniségedre alakítsd, igazi „custom”-motort faragj a gépedből és így tökéletes harmóniát alkossatok együtt.

Bármely modellcsaládba és típusba is szerettél bele, számos speciális tartozék és egyedi alkatrész közül választhatsz, hogy a legtöbbet hozd ki a kedvenc motorodból, hogy elérd az optimális teljesítményt, a legnagyobb kényelmet, egyedi kinézetet, hiszen a Harley-d több mint egy motorkerékpár - személyiségednek és stílusodnak az úton gördülő megtestesítője.

A Harley-Davidson Street 750, a Dark Custom család legújabb tagja, egy nyers, lecsupaszított modell, amely tökéletes alapot nyújt az egyénre szabáshoz. A lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt. A különleges színválasztéktól az ülésekig, kerekekig, kipufogódobig mindent az igényeid szerint formálhatsz.

Szeretnél jobban látni és láthatóvá válni? Válaszd az eredeti Harley-Davidson LED „Daymaker” első lámpát, amellyel képes leszel túlragyogni a város éjszakai fényeit!  A tompított fény szélesen világítja be az utat padkától padkáig, míg a távfényszóró nagy teljesítményű sugarai nagy hatótávval koncentrálnak az út közepére, ezzel biztosítva a tökéletes látási viszonyokat.

Szereted a feltűnő stílust? Az egyedi stílusú, mart könnyűfém felnikkel már az első kerék begördülésekor a figyelem középpontjába kerülsz.

 

Rajongsz az egyedi és utánozhatatlan Harley-s motorhangért?  Húzd oda a gázt és szerelj fel stílusos, mart kipufogóvéget, hogy még mielőtt megjelennél, már mindenki tudja, hogy egy igazi Harley közeleg!

Szívesen ülnek mögéd csinos nők? Szerelj rá, neki háttámlát és csomagtartót, hogy még egy hátizsák se álljon közétek, ha egy hosszú hétvégén leruccantok a Balatonra vagy akár a tengerpartra!  Ha viszont nem akarsz osztozni a gépen senkivel, válaszd az egyszemélyes Café Racer ülést, a lényeg, hogy jól érezd magad a nyeregben!

 

További prémium minőségű tematikus kiegészítők, tartozékok teszik teljessé a hatást. Ne feledkezz meg a Dark Custom fedelekről, markolatokról és lábtartókról vagy a Screamin’ Eagle légszűrőkről sem!

Építsd saját stílusodra a motorodat, válaszd az eredeti prémium Harley-Davidson alkatrészeket és kiegészítőket, hogy a motorozás a legnagyobb élményt nyújtsa!

Miért érnéd be kevesebbel?

További részletekért, bármilyen kérdéssel kapcsolatban, hívd Rapkay Zoltán szervizvezetőt (30-2511869)!

Vissza az előző oldalra