A legújabb hírek

Exkluzív sajtópremier Harley-Davidson Street 750

07 október 2014

A Harley-Davidson Budapest szeptember 19-én, pénteken a Trafiq Bar-ban egy exkluzív sajtótájékoztató keretén belül mutatta be az új Dark Custom™ stílusú Street™ 750 modellt, a Harley motorkerékpárok legújabb generációját.

A belváros szívében található Trafiq Bar igényes és egyben családias miliőt biztosított a motor-bemutatónak. A kül- és bel térben egyaránt gyönyörű, csillogó Harley-Davidson Dark Custom modellek álltak. Az eseményre már nyolc órától folyamatosan érkeztek a vendégek, akiket a Black Label kollekciót viselő hostessek fogadtak. A bemutatót Harsányi Levente nyitotta meg. Elsőként üdvözölte a meghívott vendégeket és újságírókat, majd rövid beszédet tartott a Harley-Davidson Dark Custom termékcsaládról és a hozzá szervesen kapcsolódó ruházati vonalról, a Black Label kollekcióról.

A Harley-Davidson divat ruházati kollekcióinak köszönhetően a stílust már nem csak a motorunkon, hanem a hétköznapokban is magunkon tudjuk viselni. Érdemes körülnézni a Bécsi utcában található Harley-Davidson Fashion Store-ban, hiszen a márka ruházati kollekciói széles választékot nyújtanak a vásárlóknak. 

Az esemény fénypontjaként lekerült a lepel a Harley-Davidson Street 750 modellről. A sűrű vakuvillanások közepette Levente átadta a szót Rapkay Zoltánnak, aki részletesen beszélt a modellről, illetve a Dark Custom családról.

Véleménye szerint a Street 750 egy „rövid, kicsapatós motornak tökéletes”, tesztelése során egy agilis és barátságos járműnek ismerte meg, amely megdöbbentően jól megy és könnyű manőverezni vele. Ezek az új vasak kifejezetten a városi környezethez készültek, így fürgén mozognak, hangjuk és a megjelenésük pedig mindenkivel tudatja, hogy eredeti Harley-Davidsonnal van dolguk. A Dark Custom motorok nem akárkinek készülnek, hiszen nem mindenki tud értékelni egy olyan gépet, ami le van csupaszítva a nyers lényegére. A letisztult, sötétebb tónusú modellekhez széles individuális stílusjegyeket hordozó egyedit kiegészítők érhető el, amelyekkel mindenki a maga képére formálhatja a járgányát. A Street 750 kifejezetten egy jó alap a motorépítéshez. „Ez lesz az a motor, amelyből két egyformát nem látsz majd az utcán.”- tette hozzá Zoltán.

A motorépítésről szóló videó után Dobai Attila vette át a szót, kiemelte, hogy a Harley-Davidson végre visszanyúlt az időben és megalkotta a Street modellt, amellyel a fiataloknak akar kedvezni. Szerinte is tökéletes jármű a városi közlekedésre, „könnyen lehet vele cikázni az autók között”.

A sajtó képviselőinek ez után lehetősége volt közelebbről is megvizsgálni az új modellt. Kovács „Kőbájker” Zsolt így nyilatkozott, miután ráült: „Rohadt jó, egy hiányérzetem van, hol a kulcs?”

Az est kötetlen beszélgetéssel, fotózkodással folytatódott. A vendégek megállapítása szerint a Street 750 egy önmagában is egyéni stílust képviselő modell, amely szélesíti, gazdagítja a Harley-Davidson termékcsaládot.

Vissza az előző oldalra