A legújabb hírek

Bízd ránk motorod és hagyd, hogy kényeztessük!

07 november 2018

Bár az ősz igen kegyes volt hozzánk és még november hava is gyönyörű napsütéssel köszöntött be, de a motoros szezon végéhez közeledve itt az idő, hogy vasparipád téli tárolását átgondolod, megszervezd.

Ha a hosszú téli hónapok alatt motorod otthoni tárolása problémát okozna és a téli karbantartási munkákat is inkább szakértőkre bíznád, akkor mi sem egyszerűbb, vedd igénybe ’Téli tárolás’ szolgáltatásunkat. Hozd be hozzánk imádott kétkerekűd és mi gondoskodunk róla, hogy miközben a téli szabadságát tölti nálunk maximális kényeztetésben és professzionális gondoskodásban legyen része.

inline_r2aa58f7aab966141021a02e463fbd83_2378834fe069.jpg

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
- átvételkor és átadáskor egyaránt lemossuk, a bőrtáskákat, üléseket H-D Leather Care szerekkel leápoljuk
- az akkumulátort leteszteljük, és folyamatosan csepptöltővel karbantartjuk
- ellenőrizzük a motorod műszaki érvényességét, szükség esetén külön díj ellenében az időszaki vizsgáztatást lebonyolítjuk
- motorod ingyenesen behozzuk Budapest és 30 km-es körzetéből
Egyedileg specifikált Tuning Upgrade most extra kedvezménnyel a 88-as és 96-es Twin Cam motorokra!

Ráadásul, míg motorod nálunk pihen, igényed szerinti egyéb szerviz feladatokat is könnyen el tudjuk végezni, te pedig ráérsz akkor fizetni, amikor tavasszal a motorodért jössz - kérd személyre szóló ajánlatunkat!

Miért bajlódnál te a téli tárolással és karbantartással, ha egyszer azt is megteheted, hogy motorodat szakértőkre bízod. Válaszd a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldást!

Bejelentkezéshez és a további részletekért hívd Rapkay Zoltán szervizvezetőt a +36 30-2511869-es telefonszámon.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!

Vissza az előző oldalra