A legújabb hírek

Tudod, hogy nem te voltál az első, de tényleg érdekel?

06 november 2015

Megvan a maga múltja, de most csak rád vár és ígérjük nem fog sokba kerülni. A téli elszállásolásával ne törődj, mi arról gondoskodunk és felkészítjük, hogy tavasszal már együtt vághassatok neki a világnak. Ráadásul mikor elviszed tőlünk, onnantól számítva 1 éven át garanciát is vállalunk rá.


Mit jelent Harley-Davidson tulajdonosnak, a Harley-family tagjának lenni?

- Birtoklást?
- Egy hobbit?
- Egy életstílust?
- Egy családot?
- Magát a szabadságot?


A Harley-életstílus egy választás, egy döntés, egy út, amelyre ha rálépsz, többet nem térsz le róla, mert szenvedélyeddé válik. Bekerülsz egy olyan közösségbe, akik pontosan megértik, mit érzel, amikor felülsz a nyeregbe és meghúzod a gázkart – mert minden ott kezdődik.


Életed első Harley-ját keresed, vagy egy újonnan kiszemelt modellre váltanál?

Első és legfontosabb, hogy tudd, vágyaid tárgyát elérheted, csak akarnod kell! Az igaz, hogy egy új Harley-Davidson®motorkerékpár sokszor magát a luxust testesíti meg, birtoklása már önmagában is státuszszimbólum, de ez nem jelenti azt, hogy elérhetetlen lenne a szerényebb anyagi javakkal rendelkezők számára. Számtalan lehetőség van rá, hogy azt az életet éld, amelyet elképzeltél magadnak.


Az egyik ilyen út a használt Harley-Davidson vásárlása – tudod, hogy nem te voltál az első, de tényleg érdekel?


A használt motorok kínálata széles spektrumban mozog és a beszámított járműveknek köszönhetően folyamatosan megújul. A legkisebb Sportster családtól egészen a touring modellekig találhatunk kincseket. A hosszú úttal a háta mögött, több tízezer kilométert megtett motorok és a mindössze párszáz kilométert magáénak tudható, szinte új vasparipák egyaránt megfordulnak a használt motor piacon. A használt Harley-k ráadásul sokszor extrákkal gazdagított igazi egyéniségek, akik új társukra várnak.
Hol máshol választhatnád ki jobban kedvenc használt Harley-Davidson motorodat, mint egy hivatalos Harley-Davidson márkakereskedésben?


Az összes használt motorkerékpárt az egyedülállóan szakképzett szervizes kollegáink vizsgálják meg és készítik elő, ezzel lehetővé teszik számodra, hogy teljes bizalommal vásárolhasd. 61 lépéses műszaki állapot ellenőrzés során tüzetesen vizsgáljuk át a motorkerékpárt, ellenőrizzük a kilométeróra állás hitelességét és elvégezzük az eredetiségvizsgálatot. A Harley-Davidson Budapest által kínált motorkerékpárok nagy előnye, hogy abszolút többségben ismeretes a forgalmuk története, így biztosítva leszel a jövőbeni nem várt problémák ellen.
Bár már közeleg a téli szezon, de kár lenne pont az időzítés miatt lemaradni az alkalmi vételről. Ne kockáztass, vásárold meg most használt Harley-Davidson motorodat és mi ingyenesen tároljuk neked a télen.


Míg motorod a téli álmát biztonságban alussza nálunk, mi a tavaszi felkészítéséről is gondoskodunk. Alaposan letisztítjuk, leápoljuk a bőrfelületeket, a krómfelületeket rekondicionáljuk és szükség esetén polírozással javítjuk a fényezését. A motor teljes átvizsgálása során különös figyelemmel ellenőrizzük a gumiabroncsok állapotát is, szükség esetén olajcserét végzünk. Mindent előkészítünk, így neked már nem lesz más dogod, mint tavasszal az első motorozás előtt 2 órával ránk telefonálni és mi menetkészen nyújtjuk át neked motorodat.Ahogy kigördülsz vele a bázisról, onnantól számítva pedig 1 év garanciát vállalunk a vasparipára.* Használj ki bennünket!


Tekintsd meg a jelenleg raktáron lévő modelleket, melyek csupán a következő kalandra várnak! Kattints weboldalunkra, az akcióban részt vevő motorokról és bővebb tájékoztatásért hívd Heim Dániel kollegánkat a +36 30 961 59 81-es telefonszámon.

Szeretettel várunk a Harley-Davidson Budapest Szalonban!


*Az 1 év garanciára adott ajánlatunk kizárólag a kevesebb mint 30 000 futott kilométerrel rendelkező motorkerékpárokra vonatkozik.

Vissza az előző oldalra