A legújabb hírek

A Harley-Davidson meghirdeti utolérhetetlen teszt motorozás versenyét

10 szeptember 2015

A Harley-Davidson meghirdeti utolérhetetlen teszt motorozás versenyét

2016-ra a Harley-Davidson az egyéni megjelenés vezérelvre fókuszál a frissített Dark Custom modellek bejelentésével, teljesítmény és stílus fejlesztések a teljes skálán és egy izgalmas új verseny.

A Harley-Davidson a mai napon meghirdeti Európa, Közel Kelet és Afrika motorosai számára “Egyszer az életben” versenyét

Egyszerűen csak vidd el egy teszútra bármely Harley-Davidson® Dark Custom™ motorkerékpárt pl az “újratöltött” 2016 Iron 883™ vagy Forty-Eight® modellt, és máris beneveztél a játékba, hogy megnyerd a te saját Dark Custom™ motorodat amit Dais Nagao Harley-Davidson designerrel közösen terveztek meg.

A győztes motoros bármely Dark Custom™ motorkerékpárt választhatja, és együtt dolgozhat Nagao-val, hogy megtervezze álmai motorját Milwaukee, USA-ban.

A tervezés befejeztével a járművet a helyi Harley-Davidson kereskedő építi meg.

A nyeremény szintén tartalmaz egy pénzért nem kapható VIP utazást Milwaukee-ba a Harley-Davidson otthonába ahol a győztes a helyi hotelben elszállásolva részesül Harley-Davidson Múzeum jegyekben, és további helyi sport és zenei rendezvényeken való résztvételben.

Az utolérhetetlen teszt motorozás élmény nem ér itt véget, hiszen tartalmaz egy Kaliforniai látogatást melynek a költségeit szintén mi álljuk.

Kaliforniai tartózkodásának alkalmára a nyertes megkapja egy Dark Custom™ motor kizárólagos használatát, egy idegenvezetett túrát az LA Custom Culture megtekintésére, szörf órákat, koncert és motoros rendezvény jegyeket.

A figyelemre méltó élmények megörökítésére a Harley-Davidson felajánl egy kamerát, ezzel biztosítva, hogy a nyertes rögzíthesse és megoszthassa az utazás minden élményét.

További bennefoglalt finomságok, éttermi asztalfoglalások és ruházat a Harley-Davidson® Black Label Collection-ből.

A játékban való részvételhez egyszerűen csak foglalj időpontot egy Harley-Davidson’s Dark™ Custom (Harley-Davidson Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special and Fat Bob® ) teszt motorozásra.

Időpont foglaláshoz klikkelj a www.h-d.com/testride -ra, hogy megtaláld a legközelebbi Harley-Davison® kereskedést.

üzenet a szerkesztőknek

Ha a nyertes már vásárolt egy Dark Custom™ motorkerékpárt a teszt motorozás és a promóció vége között (2015 Szeptember 1 - Október 31) akkor a Harley-Davidson visszatéríti annak árát és Dais Nagao a már megvásárolt járművet tervezi át.
Vissza az előző oldalra