A legújabb hírek

Filmcsillagok, világsztárok, Harley-sok

15 november 2017

inline_ea59241bd0832ee20e0254cb0b63a894_e20f6a76136c.jpgMi, Harley-sok sokan vagyunk, és letettük már lábnyomunkat az egész világon, de érdekességből a Harley-family azon tagjait vesszük most górcső alá, akik munkásságukkal és egyéniségükkel az egész világot meghódították. Világsztárok ők, kiknek vérében ott van a szabadság-szeretet, és akik velünk egyetemben imádnak Harley-val csapatni.

Amikor megveszed életed első Harley-ját, az élmény, leírhatatlan. Kezdjük azzal, hogy egy baromi menő gép tulajdonosa leszel, miközben egy országhatárokat, sőt, kontinenseket átívelő nagy család tagjává is válsz. No, nem Sopránóékra kell itt gondolni, hanem egy olyan közösségre, amely tagjai imádnak motorozni, tombol bennük a szabadságvágy, és akik büszkén mutogatják saját stílusok szerint átalakított gyönyörű custom motorjaikat.

Ahány ember, annyi szokás, a Harley-family tagjai közt egyaránt megtalálod a teljesen hétköznapi arcokat, a vakmerő, félelmet nem ismerő kaszkadőröket, a kreatív, óriási fantáziával megáldott motorépítőket, és persze ott vannak a hírességek. Miért fontosak ők? Mert ők azok, akik már egyetlen cselekedetükkel is óriási tömegekhez képesek szólni, példát mutatva, a motorozás szeretetét közvetíteni. De nézzük kik ők! Ez úttal a filmcsillagok és énekesnők között mazsoláztunk.

inline_sac6a83810d4f3579157ac5e2e2964be_802d3bdb8dd4.jpgHölgyeké az elsőbbség. Jöjjön tehát 2 kivételes zenei tehetséggel megáldott Harley-s híresség, két énekesnő, akik vastag nagybetűvel írták be nevüket a zenetörténelembe.

Elsőként a háromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, színész és dalszerző, akit 2000 óta a legsikeresebb énekesnők között tartanak számon. Ő Alecia Beth Moore, azaz PINK.

Pink elsőként egy Iron 883-as Sportster nyergében élte meg a motorozás szabadságát, de nem ragadt le egy modellnél, újabb és újabb vasparipákat tört be, lovagolt meg. Sőt, kislánya mindössze 4 éves volt, amikor megkapta első motorját – az alma nem esik messze a fájától – apukája szintén motoros, ráadásul nem is akármilyen, Carey Heart, hajdanán freestyle motocross versenyző volt. Hogy milyen motoros vadmacska válik majd a kislányból? Idővel kiderül.

inline_a7f1ebcf57f0b7405eec4347edb87006_a607a3daf8a9.jpg

Következő kiszemeltünk az Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő, maga a „popzene istennője”. Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője, aki több mint 100 millió albumot adott el világszerte. Ő az egyetlen Madonna mellett, akit kétszer is Európa vezető énekesének választottak. Tudod, hogy kiről van szó? Ő CHER!

Az énekesnő, aki a 90-es években az egész világot meghódította, de az arany és gyémánt csillogásban fürödve arra is időt szakított, hogy szeretett Harley-ja nyergébe pattanjon, és csak úgy kimotorozzon a világból. Az igazat megvallva egyáltalán nem nehéz elképzelnünk őt bőr nadrágban és dzsekiben egy vagány motoron feszítve.
És hogy melyik modellbe szeretett bele? Elsőre tuti nem erre tippelnénk, de egy 1994-es Fat Boy vasparipára esett a választása, melyet 2003-ban sajnos eladott, de ki tudja, még mit hoz a jövő, sosem késő újra kezdeni. :)

inline_i4f314c6161455834b98b98c888caff7_406de97f46f7.jpgDe következzenek az Urak, a 3 macsó férfi, a filmművészet világsztárjai, akikért nők ezrei rajonganak, és akik mindannyian Harley-fanatikusok.

Ha azt mondjuk Grease, vagy Ponyvaregény, már kapásból rá is vágjátok, hogy csak JOHN TRAVOLTAról lehet szó. A 63 éves színész nem csak táncos lábairól híres, de közismert a motorok iránti szenvedélye is. Ezen belül is megrögzött Harley-rajongó.

Ráadásul szívesen köti össze a munkát és az élvezetet, örömmel vállal szerepet olyan filmekben, ahol a karakterhez egy motor is jár. Láttátok őt például a Faterok Motoron című filmben?


inline_p0a77efe980c18e5206f909fef4bae26_7ec7144f481f.jpgA következő Úriember is bőséggel kapott, amikor a tehetséget osztogatták. A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, rendező, producer és forgatókönyvíró ráadásul sármos kinézetével minden nőt azonnal levesz a lábáról. Magyarországon legtöbben a Vészhelyzet című sorozatból ismerhettük meg, és legtöbben azóta is lelkes rajongói vagyunk.

GEORGE CLOONEY ugyancsak Harley-Davidson rajongó, de más gyártók túramotorjait sem veti meg. Szabadidejében szívesen és gyakran indul motoros túrákra. Aki esetleg Los Angeles és Miami környékén jár, ki tudja, lehet véletlen összefut vele. Érdekességként jegyezzük még meg, hogy Gerorge emellett az ENSZ békenagykövete is.


inline_g991206835309312c84abfade7ba6b70_9c37e0476b4e.jpgVégül jöjjön egy újabb „rossz fiú”, az akciófilmekből ismert, ausztrál Golden Globe-díjas filmszínész, filmproducer, HUGH JACKMAN. A színész 2009-ben az X-Men kezdetek: Farkas című film premierjén egy Harley-Davidson nyergében jelent meg a vörös szőnyegen. Meg kell hagyni, jól állt neki a vas, széles mosolya nemcsak a filmpremiernek, de a sportos kétkerekűnek is szólt.

De ez nem is csoda, hiszen mindenkiben van egy kis Harley, hát pont a sztárokban ne lenne…? :)

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!

Vissza az előző oldalra