A legújabb hírek

LAST MINUTE KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

09 december 2016

Nyakunkon a Karácsony, ilyenkor az izgatott készülődés egyre inkább kapkodásba csap át, a listánkon lévő tennivalók sora mintha nem rövidülne, és még az ajándékok beszerzésével sem végeztünk – ismerős? Ne pánikolj, bár a nagytakarításban és a sütés-főzésben nem tudunk segíteni, de összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, amelyből inspirációt meríthetsz.

inline_y3342b78626eb31d55bf8b84b1498863_bbb31772ebdc.jpg

Első körben a Harley-Davidson bőr kiegészítők között szemezgettünk. A prémium minőségű bőrből készült övek, vagány láncok, ékszerek a H-D motívumoknak és díszítéseknek köszönhetően különleges meglepetések azoknak, akik ha csak egy-egy merész, hangsúlyos kiegészítővel is, de szeretnek kitűnni a tömegből. Tehát nézd végig, kik vannak a listádon, a bevállalósabb, rockosabb hölgyekhez/urakhoz rakj egy pipát, mert már meg is találtad nekik a tuti ajándékot! :)

inline_af171f568a18c8468d300fc562fb31a5_e3561b2ec3b3.jpg

A következő csoportba az otthoni ajándéktárgyakat gyűjtöttük össze. Mindegyik egyszerre hasznos és dekoratív kiegészítő, ráadásul nem tudsz velük hibázni, hiszen ki ne örülne egy minőségi és egyedi pohár készletnek (akár koktél, akár whiskey-s készletnek), bögrének, termosznak, vagy snack tálnak? A leghétköznapibb tárgyak közé is becsempészheted a Harley életérzést, mondjuk egy koponya alakú egérpaddal, de ha luxus minőségben és igazán nagy ajándékban gondolkozol, akkor az exkluzív szivartartó dobozt, humidort ajánljuk figyelmedbe.

inline_n1747472a5a3b6b725535a9ede54bacc_500817d1d863.jpg

Az otthoni kiegészítők mellett más aprósággal is kedveskedhetünk szeretteinknek, éppen ezért a téli ruházati kiegészítőkből is készítettünk neked egy összeállítást. Itt vannak a mínuszok, a sál, sapka, kesztyű nélkülözhetetlen kellékei a téli ruhatárnak, és mint azt biztosan te is tapasztaltad, egy sosem elég belőlük. Válassz a minimál designnal vagy a vadabb mintával díszített sapik közül!

inline_sefb9e8314e4a87816d155ae2ef0724a_04067ea840e1.jpg

Motoros barátok vannak a listádon? A kérdés persze csak költői volt. :) Kicsi, mégis felbecsülhetetlen értékkel bír, ha egy H-D védő haranggal ajándékozod meg őket. Ismered a legendát? Úgy szól, hogy a gonosz úti szellemek már olyan rég óta kapaszkodnak a motorokhoz, mint amióta motorok vannak az úton, és ők felelősek a technikai problémák és a balszerencse miatt a hosszabb túrákon. A legenda szerint, ha harangot szerelsz a motorra, az elűzi a gonosz szellemet. Viszont a legenda azt is mondja, hogy a Motorosok Védő harangja kétszer annyi erőt ad, ha ajándékba adják.

Végül, de nem utolsó sorban a Harley-Davidson motorbérlés utalványt ajánljuk figyelmedbe. Lepd meg barátod egy életre szóló élménnyel! Hidd el, ez lesz az az ajándék, amit sosem fog elfelejteni! 1 vagy akár több napos motorbérlést is tudsz ajándékba adni, az utalvány a jövő évben bármikor (előre leegyeztetett időpontban), a kiválasztott Harley-Davidson modellel való élménymotorozásra váltható be. További információért keresd Tóth Pétert a 06 20 341-51-22-es telefonszámon vagy a rental@harley.hu e-mail címen.

Látogass el hozzánk a Harley-Davidson Szalonba vagy a Fashion Store-ba és találjuk meg együtt a tökéletes ajándékokat. Ha pedig inkább online, kényelmesen vásárolnál, nézz be webshopunkba, a hdbudapest.hu-ra!

Kellemes ünnepi készülődést és áldott, békés Karácsonyt kívánunk!

Vissza az előző oldalra