A legújabb hírek

Valentin nap Harley módra

05 február 2015

Közeleg a Valentin nap és nem tudod, hogy mivel lepd meg kedvesed? Szeretnél idén valami eredeti, valami maradandó ajándékot adni? 

Van élet a szívekkel borított ajándéktárgyak, bonbonok és parfümök világán túl is. Segítünk, összeszedtünk pár ötletet, amelyekkel garantáltan nagy örömet fogsz okozni!

Válogass kedvedre és ünnepeld Harley módra a szerelmesek ünnepét!

Melyik nő szívét ne dobogtatná meg egy ragyogó ékszer? Különösen, ha egy Swarowski kristályokkal díszített Harley-Davidson nyakláncról, fülbevallóról vagy gyűrűről van szó.

De az Urakról se feledkezzünk meg, hiszen nekik sem kell lemondaniuk arról, hogy a Bar & Shield logóval fémjelzett láncokkal, karszíjokkal díszítsék magukat. Ha a férfi kollekció között válogatsz, igazán belevaló, férfias ékszereket fogsz találni.

Melyik férfinak jutna az eszébe egyedi kiegészítőt ajándékozni a szeretett nő számára?

Légy kreatív, mutasd meg mennyire figyelsz a részletekre és válassz a Harley-Davidson övcsatok közül, amelyek garantáltan különlegessé teszik Szerelmed megjelenését!

Olyan ajándékot szeretnél adni, amelyet a mindennapok során is használni tud kedvesed?

Válogass a prémium minőségű bőr pénztárcák között. Férfi, női, barna vagy fekete, hímzett vagy strasszos, biztosan megtalálod a párod stílusához leginkább illőt.

Inkább egy praktikus ajándékkal kedveskednél párodnak?

Nézz körbe a telefontokok és tartozékok között. Nemcsak motorodat alakíthatod a saját személyiségedre, de iphone-odat is Harley-ba öltöztetheted.

Szeretettel várunk üzleteinkben és segítünk kiválasztani a tökéletes ajándékot Szerelmednek, mert Ő benne is van egy kis Harley!

Vissza az előző oldalra