A legújabb hírek

The Battle of the Kings – a Harley-Davidson Budapest harcba száll a győzelemért

12 január 2015

7 ország, 19 versenyző, 3 hónap, 1 motor, szenvedély és kreativitás – ez a „The Battle of the Kings” Custom verseny. Közép-Európa legnagyobb egyedi motorépítési versenyében szállunk harcba. Különleges és izgalmas projektnek vágtunk neki, célunk az első hely megszerzése.

A kép csak illusztráció.

A verseny főszereplője a Harley-Davidson család legifjabb tagja, a Harley-Davidson Street 750. A versenyzők a közép-európai Harley-Davidson márkakereskedők, akik kreativitásukat latba vetve „harcolnak”, hogy a Dark Custom családba tartozó lecsupaszított motorból egy különleges, egyedi gépet hozzanak létre és megnyerjék a csatát.

A jármű tervezése folyamatban, ugyan műhely-titkokat nem árulhatunk el, de biztosíthatunk mindenkit, hogy nagy meglepetéssel fogunk szolgálni. Bízunk benne, hogy az általunk megálmodott Street 750 meghódítja majd a nagyközönséget.

Az épített motorcsodák premier bemutatója 2015. március 5-én, a Prágai Motor Show-n lesz, ahonnan európai turnéra indulnak és megérkeznek hozzánk március 20-án Budapestre, az Autó, Motor & Tuning Show-ra.

Ott találkozunk!

Vissza az előző oldalra