A legújabb hírek

Megérkezett a Harley-Davidson új, téli kollekció

03 december 2014

Megérkezett a 2014/2015-ös Harley-Davidson téli kollekció. Fő vonalát a vintage ihletésű, trendi, modern szabásvonalak, a meleg föld színek, és kockás anyagok alkotják. A modern és a klasszikus találkozása, egy-egy apró részlet az egységes Harley-Davidson stílusból.

Megérkezett hazánkba is a tél, a hideg időjárást kísérő szürke napokon nosztalgiával gondolunk a napsütéses, meleg nyárra és a motoros szezonra. Bár gépeink már a garázsban alusszák téli álmukat, kedvenc márkánktól és a Harley életstílustól nem kell megválnunk, hiszen azt a téli hónapok alatt is magunkon viselhetjük. A Harley-Davidson új téli kollekciójában mindent megtalálunk, ami csak szükséges a hideg napokra és az ünnepekre.

A sportos és elegáns darabok, a visszafogott és merész stílusok, a meleg föld színek és a hideg ezüstök keverednek az új kollekcióban, amely a legújabb trendeket követő szabásvonalak, textúrák és a prémium minőség találkozása.

A nőknél nélkülözhetetlen ’kis, fekete ruha’ férfi megfelelője, a kockás ing nem hiányozhat egyik férfi ruhatárából sem, hiszen a sportos és az elegáns öltözetük egyaránt fontos része. Idén a sötétkék, barna, beige és a fekete, szürke színek dominálnak a felsőkön, míg a Black Label kollekcióban találunk merészebb, intenzívebb színeket is, mint a sárga és az olajzöld.

Kedvünkre válogathatunk a slimfit típusú Black Label klasszikus és egyszerre modern, vintage ihletésű, időtlen darabjai közül.

A meleg pulóverek és simogatóan puha pólók mellett megtaláljuk a vagány férfiaknak szánt gyöngyvászon bomber dzsekit és az elegáns szövetkabátot is.

A nőknek szánt kollekció darabjai olyan változatosak, mint maga a női természet. Az élénk türkiz, narancs, világoskék árnyalatoktól a tisztább fehér és beige színeken át a sötétkék és mély liláig találunk vonzó ruhákat. A visszafogott, szolidabb pólóktól és ingektől a kihívóbb, szexis strasszokkal díszített felsőkig rendkívül széles kínálatból választhatunk.

Személyes kedvencünk az antracitszürke, ezüstösen csillogó, karcsúsított, szőrős kapucnis mellény, amelyet viselve garantáltan magunkra vonjuk a figyelmet.

A kiegészítőkről se feledkezzünk el, hiszen az apró részletek teszik teljessé a hatást, a varázst. Az első osztályú, minőségű, legfinomabb marhabőrből készült övek, táskák és pénztárcák tökéletes összhangot alkotnak a ruhakollekció darabjaival. A letisztult stílusú övektől, a hímzett, köves övcsatokig, az egyszerű, klasszikus formától, az extravagáns, szegecselt táskákig találunk a stílusunkhoz illőt. A swarowski kristályokkal díszített ékszerkollekció a karácsonyi fények ragyogásával méltó választás az ünnepekre.

Végül, de nem utolsó sorban a téli viselethez tartozó sapkáról, sálról és kesztyűről is gondoskodjunk, hiszen hidegebb időben nagy hasznukat fogjuk venni.

A „kemény motorosokra” gondolva a Harley-Davidson megalkotta a 3in1-ben bőrdzsekit, amely egy nyitható szellőzőrendszerrel felszerelt és pulcsival ellátott bőrkabát, amely az utcai viselet mellett még téli motorozáshoz is alkalmas. Három funkció egy kabátban, az igényeknek megfelelően. A téli motoros ruházat között találunk meleg, kényelmes, funkcionális darabokat, melyek megvédenek az időjárás viszontagságaitól.

Öltsd magadra a Harley külsőt, vértezd fel magad a mínuszok ellen és stílusoddal, megjelenéseddel emeld az ünnepek fényét.

Vissza az előző oldalra