A legújabb hírek

Népszerűek voltak a legújabb Harley-k a Mobilitás 2014 kiállításon

24 november 2014

A Harley-Davidson Budapest képviselte a kétkerekűek nagy családját a hétvégén a SYMA Csarnokban megrendezett Mobilitás 2014 kiállításon, amelyen 20 kiállító, 24 autó- és motormárka mutatta be legújabb modelljeit. A 2015-ös Harley-k rendkívül jól szerepeltek, nagy népszerűségnek örvendettek.

Tarlós István főpolgármester nyitotta meg a rendezvényt a pénteki sajtó délelőttön, majd a márkakereskedők szakmai bemutatói következtek. A Harley csapata látványos show-val készült, a kiállított modellek mögötti óriási Led falon a 2015-ös évjárat három zászlóshajóját felvonultató képsorokkal és videó bejátszásokkal gazdagította az előadást, így a márkát eddig kevésbé ismerők is rövid betekintést nyerhettek a Harley világába és a Harley életérzésbe.

Rapkay Zoltán szervizvezető először a legfiatalabb Harley-t, a „legkisebb trónörökös” Street 750-t méltatta, hangsúlyozta, hogy a nyers lényegig lecsupaszított „kis utcai harcos” egyedi kiegészítőkkel felszerelve tökéletes választás a városi fiatalok számára.

A főszerepben pompázó gépek közül másodikként az Európában most először kapható Road Glide Special került reflektorfénybe. A prémium kategóriát képviselő túramotor a szabadság igazi megtestesítője, teljesítménye és felszereltsége önmagáért beszélt. Az előadás csúcspontja a limitált kiadású CVO Street Glide bemutatója volt, melynek végén a hangrendszer is tesztelésre került, a közönséget ámulatba ejtő hangerő óriásit szólt.

A kicsiktől a nagyokig, a három nap alatt közel 15000 látogató fordult meg a Harley standjánál, a bátrabbak közelebbről is megvizsgálták a gépeket, ráültek és a kormányt magukhoz ragadva képzelték el milyen is lehet egy igazi Harley-Davidson-nal szelni az utakat.

Czomba Sándor államtitkár úr se tudott ellenállni a hívogató és csillogó motoroknak, ki is próbálta, hogy milyen érzés egy Harley-Davidson Ultra Limited Low nyergében. A kiállított modellek közül az egyik legnagyobb érdeklődést, figyelmet az ikonikus Forty-Eight kapta, amely ez által is bizonyította a klasszikus forma és stílus időtálló értékét.

A Harley csapata reméli, hogy sikerült sokaknak felhívnia a figyelmét ezekre a különleges vasparipákra és erre a nem mindennapi életstílusra, és hamarosan körükben üdvözölhetik a közösség új tagjait.

Vissza az előző oldalra