A legújabb hírek

Költöztesd be otthonodba a Harley életérzést

05 november 2014

A Harley-Davidson nem pusztán egy legenda, egy motormárka, hanem egy életérzés, amely összeköti az embereket. Jelképezi a szabadságot, a lázadást és a másként gondolkodást. Mindegy, hogy mennyire vagy motoros, válaszd az egyéniségedhez leginkább illő ajándékot. Akár egy csúcskategóriás motort választasz prémium minőségű kiegészítőkkel, akár csak az utcai ruházati termékek mellett döntesz, a márka segítségével testre szabhatod a külsődet és otthonodat is.

Mutasd meg az egyéniséged és legyél te otthonod vagy irodád lakberendezője. Válassz a fémesen csillogó vagy matt asztalok és bárszékek, vagy a meleg, finoman kialakított fabútorok közül. Mindegy, hogy melyik a kedvenc helyiséged a lakásban, a széles bútorkínálatnak köszönhetően otthonod kialakításában csak a képzelet szabhat határt. Az apró, de nem kevésbé fontos kiegészítőkről se feledkezzünk el, mint egy falióra vagy egy festmény a falon, egy jegyzetfüzet és toll az íróasztalon, hiszen az életterünk csinosításához elengedhetetlenül szükségesek.

Széles választékban érhetőek el a Harley-Davidson logóval és dizájnnal ellátott fémtárgyak. A kollekció darabjai között szerepelnek képek, tolltartók, fémdobozok, hőmérők, de megtalálhatóak köztük a mágneses jegyzettömbök, naptárak is. Mindegyik darab magán viseli az eredeti Harley stílusjegyeket, szimbólumokat, emlékeztetve minket a vagány, lázadó életszemléletre. Különösen jó ajándékok a régi időkre nosztalgiával gondolók számára.

A családdal, barátokkal egy testes bor, jó hideg sör vagy finom pezsgő elfogyasztása önmagában is örömteli dolog, de még milyen élmény, ha egyedi zsúrkocsin szervírozzuk, eredeti, pikáns pohárkészlet és jeges-vödör társaságában, miközben a kedvenc albumunk szól a Harley zenegépből.

Melyik igazi motoros nem szeret túrázni, kempingezni? A hidegebb éjszakákon sem kell lemondani a kempingezésről, hiszen a Harley hálózsák és sátor még a motorod is megvédi a széltől, esőtől.

A Harley-Davidson hangszórók és fülhallgatók magas színvonalú zenei élményt nyújtanak hallgatóiknak, gyönyörűen szólnak a magas és mély hangok, a gitár- és dobszólók, hiszen a motorozás és a rockzene világa mindig is szorosan kapcsolódott egymáshoz. A technika szerelmesei számára jó hír, hogy már telefonodat is saját személyiségedre szabhatod, egyedivé alakíthatod a számos kiegészítőnek, elő- és hátlapnak, telefontartónak köszönhetően. 

A kedvencek számára készített játékoknak, nyakörveknek, pórázoknak és ruhácskáknak köszönhetően már az „egész család” magára öltheti a Harley külsőt. Miért pont a „leghűségesebb barát” maradjon ki a jóból? Az önfeledt játék vagy sétálás közben a kutyusok is részesei lehetnek a Harley-narancs világának. 

A termékek mind megtestesítik a Harley-Davidson szellemét, és a legjobb minőségben, anyagokból készülnek. A márka által fémjelzett tárgyakat használva a hétköznapokban is átélhetjük azt a pozitív érzést, amit egy Harley nyergében tapasztalunk.

Lepd meg magadat vagy szeretteidet igazi Harley-Davidson ajándéktárggyal, mert örömet szerezni jó! Ajándékozz egyedi, időtálló értéket!

Vissza az előző oldalra