A legújabb hírek

Új Harley-Davidson Performans Riding Jeans motoros nadrágok

08 október 2014

Megérkeztek a Harley-Davidson Performance Riding Jean nadrágok, melyek mindent megadnak, ami a biztonságos és élvezetes motorozáshoz kell. A teljes motoros öltözet fontos részeként ROOMOTO béléssel védik a lábakat a horzsolásos sérülésektől, extra könnyűek, és segítenek az optimális hőmérséklet megtartásában is, mivel az anyag antibakteriális és légáteresztő.

A három modellből álló új széria első darabja az Classic Performance Riding Jean, mely sima fekete színben kapható, és első ránézésre egy laza hétköznapi viselet benyomását kelti. A titok a különleges ROOMOTO technológiában rejlik: a nadrágok csípőtől térdig speciális védőbéléssel rendelkeznek, melyek kiállták a CE tesztet (ami szakíthatóságot, teherbírást mér), így biztosítva a motoros védelmét kisebb horzsolásoktól, karcolásoktól. A nadrágok egyenes szabásúak, kis bövüléssel a motoros csizmákhoz alkalmazkodva. Az anyaguk 98% pamut, és légáteresztő, antibakteriális szövetének hála tökéletes kényelmes biztosít viselőjének az utakon. 

A Genuine Performance Riding Jean esetében talán még nagyobb hangsúly került a ROOMOTO védőréteg alkalmazására: ezek a nadrágok a szakítás teszteken az elvárt szint kétszeresét teljesítették, ezzel a motoros öltözet piacán csakis a legfelső kategóriát célozzák meg. A nadrágnak része egy a motoros testét és az öltözet többi rétegét elválasztó 100% poliészter réteg, mely az izzadságot elvezetve segít a bőrnek lélegezni, és így fenntartani a motorosnak kényelmes hőmérsékletet. A Genuine verzió farmerkék színben kapható, motorozáshoz és utcára is viselhető, zsebei tökéletesek az FXRG Body Armor protektorok hozzáadásához is.

A harmadik modell mottója lehetne, hogy míg kétszeres védelmet biztosít a felületi sérülések és szakadások ellen, addig kétszer olyan könnyű, mint versenytársai a piacon. Az FXRG Performance Riding Jean csípőtől bokáig ROOMOTO védő béléssel rendelkezik, ami a CE Level 2 minősítést kapta. Ez a modell a legösszetettebb a három közül, így például lecsatolható protektor csatlakozik hozzá a csípőnél és a térdnél, így viselője azonnal készen áll, hogy a nekivágjon a kilométereknek.

A Harley-Davidson Performance motoros nadrágjaival többé nem kell választani a kényelem, a biztonság és a divat között. A modellek mind egyszerű, de modern vonalvezetésűek, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, és a szakértő fejlesztésnek és a ROOMOTO csúcstechnológiának köszönhetően maximális biztonságot nyújtanak a motorosnak. A Harley-Davidson vásárlói az elérhető legjobbat kapják a pénzükért. Az új Performance Riding Jean nadrágok már elérhetőek a Harley-Davidson Budapest üzleteiben!

Vissza az előző oldalra