A legújabb hírek

Szerelem és negyed millió forint első látásra

30 március 2016

Fiatalság, energia, szenvedély, lázadás – éld át te is a Dark Custom szellemiséget. Most bármely Dark Custom motor vásárlása esetén akár negyed millió forint értékű utalvánnyal ajándékozunk meg! Még sosem voltál ilyen közel álmaid valóra váltásához.

Street 750, Iron 883, Forty-Eight, Sreet Bob, Fat Bob – mondanak valamit ezek a nevek? Valamelyiket közelebbről is megismernéd? Vagy netalántán már régi vágyad fűződik valamelyikhez? Fejezd be az álmodozást, mert eljött a Te időd, vásárolj új Dark Custom modellt és fogadd szeretettel ajándékunk!

Pontosan mit takar az ajándék és mire használhatod fel?

- Új Street 750, Iron 883 vagy Forty-Eight vásárlása esetén egy 600 Euro értékű utalványt kapsz kézhez, amelyet korlátlan ideig szabadon felhasználhatsz nálunk, a Harley-Davidson Budapest-nél. Az utalvány bármely motoros és divatruházat, kiegészítő, vagy alkatrész vásárlásakor és szerviz-szolgáltatás esetén is felhasználható.

- Új Street Bob és Fat Bob modellek esetén az utalvány értéke eléri a 800 Euro-t, azaz a közel negyed millió forintot.

Kezd a motoros szezont már új géped társaságában és a motoros felszerelésre se legyen gondod, mindössze annyi, hogy kiválasztod az egyéniségedhez illőt! Ne habozz, akciós ajánlatunk május 31-ig érvényes!

További részletekért hívd Heim Dániel kollégánkat a +36 30 961 59 81 -es telefonszámon, vagy írj a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címre.

Ne kérdezz, motorozz!

Vissza az előző oldalra