A legújabb hírek

A Harley-Davidson Project LiveWire filmsztár lesz!

12 szeptember 2014

Az elektromos Harley és a Street 750 is szerepelnek Marvel következő filmjében, a Bosszúállók: Ultron kora című moziban

Harley-Davidson-LiveWire-Avengers-movie-1-590x453.jpg

Friss hírek érkeztek a Comic-Con San Diego-i konferenciájáról: a Harley-Davidson bejelentette, hogy a Project LiveWire, a cég első elektromos motorja lesz Black Widow járgánya a hamarosan érkező Bosszúállók: Ultron kora című új Marvel moziban. Így igaz, Natasha Romanoff, vagy ahogy talán többen ismerik Scarlett Johansson mutatja be a LiveWire Project-et egy – a Harley szavaival élve – „epikus jelenetben” a következő Amerika Kapitány filmben.

A rendező rajongói biztosan emlékeznek, hogy a Harley Street 750 már szerepet játszott Marvel Amerika Kapitány: A tél katonája című filmjében 2014 tavaszán. Hogy a LiveWire sikerei ne taszíthassák háttérbe, a Street 750 tiszteletét teszi a vásznon a Bosszúálló: Ultron kora című alkotásban is.

 

Harley-Davidson-LiveWire-Avengers-movie-4-393x590.jpg

„Együttműködésünk a Marvel-el továbbra is remek lehetőségeket ad, hogy bemutassuk a legújabb fejlesztéseinket a márka meglévő és új rajongóinak” – mondta Dino Bernacci, a Harley-Davidson US marketing igazgatója. 

A félreértések elkerülése végett: a Harley-Davidson LiveWire Project nem eladó. A project egy „technológia bemutató”, ami segít a Harley-nak betekintést nyerni, hogy a motorosok mit várnak el egy elektromos motortól. A rajongók San Diego-ban kipróbálhatják majd a motort a San Diego-i Harley-Davidson kereskedésben július 25-én és 26-án.

 

A Bosszúállók: Ultron kora hamarosan készen áll Egyesült Államok-beli bemutatójára, amire 2015 májusában kerül sor, olyan sztárdömpinggel támogatva, mint Robert Downey Jr. (a filmben Tony Stark/Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye) és Samuel L. Jackson (Nick Fury). Addigra a Harley már biztosan tudni fogja, hogy a Project LiveWire (vagy valami hozzá nagyon hasonló) folyamatosan gyártott, „alap” modell lesz-e. A mi tippünk: az lesz.

 

Forrás: Andrew Bornhop / cycleworld.com

 

Fotó: Jeff Allen

Vissza az előző oldalra