A legújabb hírek

Last minute Valentin napi ajándékötletek

09 február 2016

Február a télűző farsangi mulatságok ideje, ebben az időszakban mi motorosok, már hétről-hétre, napról-napra egyre türelmetlenebbek vagyunk, egyre jobban várjuk a tavaszt, hogy végre két kerékre pattanhassunk és élvezzük a motorozás megannyi örömét. Február 14-e azonban a szerelmesek ünnepe is egyben, ezért összeszedtünk pár apróságot, amellyel meglepetést szerezhetünk kedvesünknek.

A szerelem és a Harley stílus jegyében fogtunk egy Harley-Davidson bőröndöt és belepakoltunk szebbnél-szebb Harley ajándékokat, hogy nektek már csak szemezgetni kelljen az ötletek közül.

Nézzük meg közelebbről mit is rejt a bőrönd. Igyekeztünk különböző stílusok, egyéniségek és árkategória szerint is válogatni a kínálatból.

Az egyszerű apróságoktól indultunk, mint a sörnyitó, toll, whiskey-s pohár vagy a koktélkeverő pálcika. Ezek mind-mind olyan apró kellékek, amelyeket a mindennapok során gyakran használhatunk, és feldobhatjuk velük a rutinos hétköznapokat.

A következő kategóriába soroltuk azokat a termékeket, amelyek hasznos kiegészítői lehetnek bármelyik nő vagy férfi ruhatárának, életének. Zoomoljunk rá az ajándékokra, találunk itt strasszos övet és övcsatot, fiatalos és trendi pénztárcát, kendőt, de még telefontokot is. Aki pedig igazán értékes ajándékkal lepné meg párját, annak egy női és férfi Harley-Davidson Bulova karórát is kiválasztottunk. Sokféle stílust látunk, de közös vonásuk, hogy egyedi darabok, viselésükkel kifejezhetjük stílusunkat, egyéniségünket és rájuk nézve mindig eszünkbe jut majd, hogy milyen jó érzés a Harley család tagjának lenni, egy közösséghez tartozni.

Az utolsó kategóriába azokat a termékeket soroltuk, amelyekhez egy kis kreativitást keverve nagy örömet okozhatnak szerelmünknek. Vegyük például a határidőnaplót, első oldalára írjunk egy kedves verset vagy idézetet. Vagy válasszuk ki az egyik kedvenc közös fotónk és tegyük ebbe a Harley-Davidson fémkeretbe, hogy sose feledjük, nincs fontosabb a közösen megélt pillanatoknál. Ajándékozzunk láncot, amellyel szimbolikusan összekötjük életünket. De lánc helyett választhatjuk a klasszikus lakatot is, romantikus utazás, a híd kerítésén lakattal mondani el, hogy egymáshoz tartozunk.

Egy-egy gesztus, ajándék, amivel köszönetet mondhatunk szerelmünknek. Reméljük sikerült ötletet adnunk és ne feledjétek Valentin napi szlogenünk, Vallj szerelmet, mond el Harley-val!

Vissza az előző oldalra