A legújabb hírek

Fókuszban a Harley baby-k, a jövő szelíd motorosai

02 december 2015

A jövő szelíd motorosai már itt vannak közöttünk, és a mi feladatunk, hogy utat mutassunk nekik a Harley életérzéshez. A közösséghez való tartozást nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen már a pár hónapos baby kortól kaphatóak a Harley-Davidson®baba-, és gyermekruhák. Mikulás nap alkalmából most az apróságoknak kedvezve, külön 20%-os gyermekruha kedvezménnyel várunk minden kicsit is nagyot a Harley-Davidson Fashion Store-ban december 4-től 6-ig.


Nem létezik nagyobb öröm egy szülő számára, mint amikor gyermekére néz és elönti őt a büszkeség, hogy az ő kicsi fia vagy lánya milyen ügyes, okos és szép. Bár mindenki a saját gyermekét tartja a legszebbnek és legokosabbnak, és ez így is van rendjén, de igyekszünk minden alkalmat megragadni, hogy ezt ki is hangsúlyozzuk.

Az első mosolyoktól, lépésektől, az első szavakon át minden mozdulatukat gondoskodó figyelemmel kísérjük, mindent megteszünk, hogy a nagy pillanatokról le ne maradjunk. Gondoskodásunkat megannyi módón fejezzük ki nap, mint nap, így magától értetődő, hogy a kisruhák kiválasztásánál is a legjobb összeállításra törekszünk.

Elvárásaink magasak, természetesen legyen szép és jó minőségű, de ennyivel már be sem érjük. Emellett legyen divatos és vagány, és adjon még valami pluszt. A Harley-Davidson®gyermekruháiban ott van az a titkos összetevő, amitől minden gyerkőc különlegesnek fogja érezni magát benne.

A kollekcióban élvezet elmerülni, hiszen már az egészen pici, pár hónapos kortól hordható body-k és kiscipők látványától is elérzékenyül az ember. Az apró kisruhák, zoknik, sapkák a jövő motorosainak készülnek, akik még ebben a korban nem sokat tudnak a Harley életérzésről, de szüleik már az első lépést teszik meg azzal, hogy gyermekükkel megosztják szenvedélyük.

Ahogy telnek az évek, úgy tárul ki a világ a kicsik számára is, lassan megtanulják, hogy milyen is apa motorjára rámászni és vele együtt motorozni. Elhatározzák, hogy ha majd megnőnek nekik is lesz saját motorjuk, de addig is minden alkalmat megragadnak, hogy szüleikre hasonlíthassanak. A felnőtt kollekció ihlette apró ingekben, pólókban és pulóverekben a gyerekek megszólalásig a felnőttek kicsinyített másai lesznek. A Harley-Davidson logóval és mintákkal díszített ruhák egyedi, vagány külsőt kölcsönöznek nekik.

Ha Apa és Anya is szeret Harley-Davidson-ba öltözni, akkor miért pont a család kicsi kincse maradna ki a jóból. A gyerkőcök is magukra ölthetik a Harley külsőt és boldogan utánozhatják szüleiket. Vezesd be gyermeked te is a Harley-sok nagy családjába, mutass neki utat a szabadsághoz.

A Karácsony közeledtével, ünnepi nyitva tartással, a Harley-Davidson®Fashion Store-ban már vasárnapokon is szeretettel várunk mindenkit!

Vissza az előző oldalra