A legújabb hírek

Őszi motorozás a láthatóság jegyében

03 november 2015

Csípősebb, ködös reggelek és korai napnyugta jelzi, hogy bizony az ősz végéhez közeledünk. De ki mondta, hogy nem lehet még ilyenkor is élvezettel motorozni? Cikkünkben pár praktikus tanácsot szeretnénk adni, hogy hogyan hosszabbíthatod meg a motoros szezont, és hogyan fordíts fokozott figyelmet biztonságodra.

Kemény motorosnak vallod magad, aki nem teszi le egyből a motort, mihelyt egy kicsit hűvösebbé válik az időjárás?

Igazad van, ne hagyd, hogy az időjárás határozza meg, hogy mikor hódolhass a szenvedélyednek. A Harley-Davidson őszi, téli és 4 évszakos motoros ruházatában biztosan megtalálod majd a megfelelő darabot.

Menj biztosra és válaszd a Harley-Davidson univerzális, 4 évszakos motoros kabátját, az FXRG-t. Ha van ruha, amely teljes joggal magáénak vallhatja a multifunkcionális jelzőt, akkor az a FXRG. 100%-osan szél- és vízálló, a beépített protektoroknak és vesevédőnek köszönhetően maximális biztonságot nyújt, miközben a beépített fényvisszaverő felületeinek köszönhetően hívja fel a közlekedésben résztvevők figyelmét viselőjére.A kabát mellé válaszd az FXRG Performans Riding Jeans-t, mely tökéletes párja lesz a kabátnak. Egy olyan professzionálisan kialakított farmer, mely gondoskodik róla, hogy minden körülmények között a legnagyobb komfortérzettel motorozhass, legyen szó akár nyári melegről, vagy hideg télies időjárásról. A szövetbe 100% poliészter háló van beleszőve, amely elvezeti a nedvességet és kényelmes érzetet biztosít. A lágy protektoroknak és a kevlár betétnek köszönhetően pedig még nagyobb biztonságban tudhatod testi épséged.


Varázsolj nappali fényt magad elé, válaszd a ’Daymaker’ LED-es világítótestet, kölcsönözz sas látást magadnak. Szereld fel Harley-d a világítástechnika csúcsteljesítményével és már az első pillanatban látni fogod a különbséget.

Védd magad az alacsony celsiusokkal szemben, válassz a fűthető markolatok vagy a túramodellekhez kapható fűthető ülések közül. Ne hagyd magad kiszolgáltatni a természetnek.

Ködös időben nem csak te látsz rosszabbul, hanem téged is kevésbé látnak, ezért biztonságod érdekében tűnj ki a szürkeségből és használj fényvisszaverő elemeket motorodon és ruházatodon egyaránt. Láthatósági mellényben sokkal feltűnőbb leszel nappal is, ezért ne csak este vedd fel!

Ne hagyd, hogy bármi a motorod és közéd álljon, motorozz ősszel is élvezettel és biztonsággal!
Screw it, Let’s ride!

Vissza az előző oldalra