A legújabb hírek

Faloda Road House, egy finom ebéd motorosoktól nem csak motorosoknak

13 október 2015

Tradicionális ízek, minőségi alapanyagok, barátságos kiszolgálás, különleges atmoszféra – szeretettel várja vendégeit a Harley-Davidson Szalon felett a Faloda Road House étterem és kávézó.


A vendéglátó szakmát nem ma kezdték a tulajdonosok, hiszen első Falodájukat 1999-ben nyitották meg a Fény utcai piacon. A cégtáblán akkor ez állt: Íz-é Faloda önkiszolgáló étterem, főzelékek, házi étkek 150-400 Ft-ig. 16 év elteltével azonban már ennyire alacsony áron képtelenség lenne egytálételt kínálni, de a mai napig küldetésük, hogy házias ételeiket megfizethető áron kínálják vendégeiknek. Képzeletbeli táblájukon ma ez áll:

„Főzelékek, házi étkek, egészséges ínyencségek
330-990 Ft-ig!”

Induljon jól a napod egy kiadós reggelivel és egy habos cappuccinoval vagy csillapítsd éhségedet egy finom ebéddel, a Road House étteremben biztosan nem fogsz csalódni. Akár a ’Takarékos menü’, akár a Faloda menü’ kínálatából választasz, a magyaros és nemzetközi gasztronómia klasszikusaival találkozhatsz, a nagymama főztjére emlékeztető főzelékektől a carbonara spagettin át a sültekig biztosan megtalálod majd az ínyedre valót. Ha menü helyett másra vágynál, a széles á la carte kínálat gondoskodik arról, hogy elégedetten és jóllakottan távozz az asztaltól.

Foglalj helyet az üvegpadlós asztalok egyikénél és falatozás közben nézz le a krómosan csillogó Harley-Davidsonokra.
A tágas és igényes kialakítású étterem rendezvényhelyszínnek is tökéletes, legyen szó céges vagy baráti összejövetelekről, szülinapokról vagy akár egy különleges hangulatú esküvőről.

Food fast.., but not fastfood” - gyorsan, olcsón, finomat, kulturált környezetben, a filozófia, amelynek minden nap eleget kívánnak tenni.

Látogass el a Neszmélyi köz 3-ba és kóstolj bele a Faloda Izé-be vagy rendeld házhoz a finomságokat: http://www.izefaloda.hu

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00-15:00-ig

Étvágygerjesztő és további hasznos információkért kattints az étterem Facebook oldalára:

https://www.facebook.com/izefaloda?_rdr=p

Vissza az előző oldalra