A legújabb hírek

Minden jó, ha a vége jó - Harley-Davidson Szezonzáró

06 október 2015

Minden jó, ha a vége jó - Harley-Davidson Szezonzáró

Október 3-án egy nagy családi összejövetellel búcsúztattuk a 2015-ös motoros szezont. Látványos felvonulással, rock and roll bulival és a Harley-sokra jellemző összefogással, jótékonysági akcióval ünnepeltünk, tettük felejthetetlenné a napot.

Érkezés dübörögve két keréken, barátnővel, barátokkal a hátad mögött. Barátságos, nyílt tekintetek és önfeledt mosolyok fogadnak, egy olyan közösség tagjai vesznek körbe, akik ugyanolyan izgalommal készültek erre a fontos eseményre, mint te. Leállsz a motorral, szépen beparkolsz a többi gyönyörű V2-es vasparipa mellé, és elindulsz felfedező utadra a Harley-Davidson Bázison. Miközben megcsodálod a régi és új modelleket, álmodozol, hogy melyik motor legyen a következő társad, találkozol a régen látott ismerősökkel és várod azt a pillanatot, amikor majd felszólítanak, hogy sorakozó.


Igen, pontban-délben jött el az a pillanat, amikor a közel 150 motorossal egyetemben nyeregbe pattantunk és elindultunk a szezon utolsó nagy felvonulására. Az ég rámosolygott a Harley-sokra, hiszen csodálatos időben motorozhattunk. A motoros had a Hősök tere felé vette az irányt. Már az első légáramlattól, a szabadság feelingtől megrészegült riderek önfeledten gurultak végig az útvonalon. Élvezettel csodáltuk meg fővárosunkat, amelyet a hétköznapi rohanásban már sokszor meg sem látunk, de ilyenkor a nyeregből nézve kitisztul a kép és újra rácsodálkozunk, hogy mennyi szépség vesz körbe minket.

inline_t2a7289b3994a455e0ee2014676dee52_3610bce7e118.jpg

A Hősök terén parkoló Harley-k igazi látványosságnak számítottak, a rövid pihenő alatt még szerenádban is részesült a csapat és elkészült az összetartozást szimbolizáló nagy csoportkép is, mert igazán attól ünnep az ünnep, hogy együtt az egész társaság.

inline_r270a59841359d4be94462580e295b1c_681855973269.png

A Bázisra visszatérve finom ebéd várt mindenkit és nem buli a buli, ha nincs a motoros szívének oly drága rock zene. A ZZ Copy csapott a húrok közé és forrósította fel a hangulatot. Természetesen repertoárjukból nem hiányozhatott a ZZ Top egyik legnagyobb slágere, a ’La grange’ sem, amelyből még ráadást is kaptunk.

inline_jc30fec8548e3611ea0e219d2da6f7d1_149d697ea6ff.jpg

A Harley közösség életét nem csak a közös motorozás és bulizás tölti ki, számtalan alkalommal állították már paripáikat a jótékonyság szolgálatába, jó szívüknek köszönhetően ez alkalommal is egy nemes cél érdekében fogtak össze. Az eseményen bemutatkozott a Harley-Davidson Budapest Charity Run Team. A csapat tagjai futócipőt húznak és október 11-én rajthoz állnak a Spar Maratonon, hogy jótékony futásukkal segítsék, hogy a Bátor Táborba érkező gyerekek minél több boldog, vidám pillanattal gazdagodhassanak a gyógyulás nehéz és rögös útja alatt. Dobai Dániel csapatkapitány megköszönte a közösség támogatását és a Szezonzárón összegyűlt adományokat és mindenkit arra bíztatott, segítsenek és szurkoljanak nekik, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célt.
Még vannak örökbe fogadható kilométerek: http://www.elmenykulonitmeny.hu/team?id=1415

inline_nda39686567b0b595417a8c7adf50d30_7d8bae1e3092.jpg

Egyszer minden véget ér, ahogy a Szezonzáró ünnepség is, de akik ott voltak nem felejtik, mert szívükben ott dübörög majd a Harley-életérzés és ha a téli hónapok alatt csak csendesen duruzsol is, tavasszal újjáéled és meghódítja a Harley ridert. Köszönjük, hogy velünk voltatok, fantasztikusan éreztük magunkat!

Vissza az előző oldalra