A legújabb hírek

Ismerd meg a H-D Charity Run Team tagjait

22 szeptember 2015

Ismerd meg a H-D Charity Run Team tagjait

Bemutatjuk a Harley-Davidson Charity Run Team tagjait, akik az élménykülönítményhez csatlakozva szívvel-lélekkel egy közös küldetésre vállalkoztak. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint a maraton lefutásával támogatni a Bátor Tábor Alapítványt, amely évente több mint 1000 gyermeket és családjaikat segíti hozzá olyan örömteli és fontos pillanatokhoz, melyek reményt és önbizalmat adnak a hozzájuk érkező súlyosan beteg gyermekek gyógyulásához.

Egy csapat akkor a legerősebb, ha különböző egyéniségek alkotják, akik kiegészítik egymást. A Charity Team tagjai igen színes egyéniségek, de mindannyian szorosan kötődnek a legendás amerikai márka, a Harley-Davidson-hoz és szenvedélyesen szeretik a munkájukat, ami összeköti őket. A motorozás, a szabadság szeretete és egy rendkívüli közösség, amely közös bennük és a szándék, hogy segíthessenek.


Dobai Dani a Harley-Davidson Budapest cégvezetője

„Idén harmadjára húzok futócipőt az Élménykülönítmény színeiben, hogy ezzel a Bátor Tábor nemes tevékenységére felhívjam a figyelmet, és segítsek nekik. Szívből örülök, hogy csapattársaimmal együtt, a motoros közösség részeként, ismét bebizonyíthatjuk, hogy fontos számunkra a segítségnyújtás.


Kolesza Kriszti a Harley-Davidson Fashion Store értékesítője
„A beteg gyermekeket és családjukat támogató Bátor Táborért való futással megerősítést kapok arra vonatkozóan, hogy érdemes hinni az álmainkban és megéri dolgozni érte minden erőnkkel, minden nap. Hinni abban, hogy amit teszünk, az épít és hitet, reményt ad azoknak, akiknek nem minden esetben maradt másuk.”


Heim Dani a Harley-Davidson Budapest motorértékesítője
„Futásommal jótékony célt szeretnék szolgálni, Dobai Dániel aktív tábor-támogató, és egyben cégvezetőnk meghívására, örömmel fogadtam a felkérést. Szívesen csatlakozom ebbe a közösségbe, ahol célunk a krónikus és súlyos beteg gyerekekkel foglalkozó alapítvány támogatása! Az alaptézis pedig egyszerű: Fontosnak tartom a sportot, mozgást a mindennapi életben, amire szeretnénk felhívni a figyelmet, és hogy segíteni másokon szintén óriási jelentőséggel bír.”

Soltész Évi a Harley-Davidson Budapest ruházati értékesítője
„A Bátor Tábor Alapítvány tevékenységét munkahelyi környezetemben közvetlen főnökünktől ismertem meg. Nagyon megtetszett az, hogy önzetlenül segíteni tudunk ez által!
5éve rendszeresen futok, fontosnak tartom a fizikai és mentális kondícióm megőrzését! 3 éve csatlakozott hozzám hűséges társam Kutyám Carlos, aki azokon a napokon is segítséget nyújt, amikor nehezebben indulnak a reggeli kilométerek. Remélem, hogy ezzel sikerült közös jótettre inspirálni benneteket!”
„Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger." – vallja a H-D Charity Team

4 különböző egyéniség, 4 szív, amely most egy ritmusra dobban.
Nekünk egy maraton, neked egy utalás, nekik az élet! Fogadj örökbe egy kilométert: http://www.elmenykulonitmeny.hu/team?id=1415

Október 11-én rajthoz állnak, légy Te is részese, segíts nekik, szurkolj velünk együtt a 30. Spar Maratonon!

Vissza az előző oldalra