A legújabb hírek

Téli álom luxuskivitelben

16 október 2017

A motoros szezon végéhez közeledve itt az idő, hogy szeretett vasparipád téli tárolását átgondold, megszervezd. Tervezz időben és fontold meg ajánlatunk. Először is válaszolj pár kérdésre!

1. A hosszú téli hónapok alatt motorod otthoni tárolása problémát okoz? Kényelmesebb megoldás lenne a számodra, ha inkább mi vigyáznánk rá?

2. A téli karbantartási munkákat nyűgnek érzed, és inkább szakértőkre bíznád?

3. Szeretnéd, ha már az első tavaszi napsugarak beköszöntével készen állna motorod az új szezonra?

Ha a fenti három kérdésre igennel válaszoltál, akkor egyértelmű, hogy a ’Téli tárolás’ szolgáltatásunkat neked találtuk ki. Aki már igénybe vette, az tudja, hogy nincs ennél kényelmesebb és praktikusabb megoldás.

inline_x3a46bbf8230e973e92752d022b31422_8a6cdd742e1d.jpg

Professzionális gondoskodásunk részeként:

- átvételkor és átadáskor egyaránt lemossuk és a kisebb fényezési sérüléseket kijavítjuk, átpolírozzuk
- a bőrtáskákat, üléseket H-D Leather Care szerekkel leápoljuk
- az akkumulátort leteszteljük, és folyamatosan csepptöltővel karbantartjuk
- ellenőrizzük a motorod műszaki érvényességét, szükség esetén az időszaki vizsgáztatást lebonyolítjuk
- a tárolás alatti extrázásokat, szerviz-karbantartási munkákat kedvezménnyel végezzük - 10% speciális szerviz óradíj-kedvezmény a téli tárolás alatt elvégzett munkákra
- személyes konzultációt követően egyedi igény szerinti átfényezést is vállalunk, hogy motorod a következő szezonra már a megálmodott, új fényekben tündökölhessen

Mindezt változatlan áron kínáljuk - 12 000 Ft+Áfa/hó! Ráadásul, míg motorod nálunk pihen, igényed szerinti egyéb szerviz feladatokat is könnyen el tudjuk végezni, te pedig ráérsz akkor fizetni, amikor tavasszal a motorodért jössz - kérd személyre szóló ajánlatunkat! Siess mert csak korlátolt parkolóhelyünk áll rendelkezésre!

Miért bajlódnál te a hosszú téli hónapok alatt a tárolással és karbantartással, ha egyszer azt is megteheted, hogy motorodat szakértőkre bízod.

Bejelentkezéshez és a további részletekért hívd Rapkay Zoltán szervizvezetőt a +36 30-2511869-es telefonszámon.

Vissza az előző oldalra